BOLIG INFO.

Denne bolig er med sine 109 velindrettede kvadratmeter, en rigtig flot bolig perfekt til den den lille børnefamilie, den enlige, eller ældre par.

Derudover er der carport og redskabsrum på 26 kvadratmeter, hvor der er fin plads til bilen. Grunden er på 533 m2 som er nem og overskueligt at holde.
Boligen er udført med minimal vedligeholdelse og god akustik. Facaderne er opført i en blødstrøgen mursten, ”Unika Parma Rose patineret” fra Randers Tegl og fremstår, med et flot udtryk i facaden. Taget er med 25 grader hældning og fuldvalmede gavle med sorte betontagsten.

Indgangen til boligen sker via carporten, som fører ind til en rummelig entré, der har adgang til bryggers og bad. I entré, bryggers og bad er alle gulve med klinker samt sokkelklinker, mens værelser, stue og køkken/alrum er udstyret med matlakerede trægulve.

Fra entréen kan man gå ligeud, hvilket fører dig ind i køkken/alrum. Der vil desuden også være inventar og hvidevarer fra Kvik. Det store soveværelse er udstyret med skydeskabe, Og fra stuen er der adgang til 2 gode værelser.
I forlængelse af køkken/alrummet er der store stue, der giver perfekt mulighed for at skabe den de helt rigtige rammer for familien.

Boligen er udført med træbetonlofter fra Troldtekt, hvilket giver en god akustik, og der er gulvvarme med termostatstyring i alle rum. Opvarmning er fjernvarme og der er monteret Genvex anlæg.
Boligerne har et meget lavet energiforbrug og der er etableret belægningsfliser i indkørsel/carport samt på 26 m2 stor terrasse.

Græsplæne er anlagt samt hæk er plantet.

Salgspris kr. 2.050.000,- incl. grund og tilslutningsafgifter.

Købere kan evt. være medbestemmende på materialevalg.
Ved interesse tag gerne kontakt os her på hjemmesiden.