Om- & tilbygninger

Vandskuring, filtsning, eller pudsning?

Facaderenovering kan ske på mange måder og med mange forskellige udtryk som resultat. Karup Murerforretning vejleder dig gerne og kommer med eksempler, inspiration, og vejledning, når du skal vælge.

Om- eller tilbygning

Drømmer I om mere plads? Måske kan en om- eller tilbygning være løsningen. Gennem livet skifter vores krav til boligen, og det kan være nødvendigt at bygge huset om eller opføre en tilbygning.

Det er ofte en meget omfattende og krævende proces at forandre ens nuværende bolig, og der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at få professionelle øjne med i processen så tidligt som muligt.

Nybyg

Vores udstykninger – køb den rigtige grund til jeres nye hus

Når man bygger et nyt hus, får man adgang til langt mere end et hus af splinternye materialer med en lang levetid. Du får et hus, der er tilpasset dine personlige ønsker efter tidens nyeste standarder – det har både miljøet og din økonomi godt af. At bygge nyt hus med os er nemlig ensbetydende med et hus, der i valget af materialer er skånsomt for miljøet.

Støbning af sokkel

Vi har igennem årene hjulpet både privat- og erhvervskunder med støbning af sokler, gulve og fundamenter til bl.a. sommerhuse, skure, nybyggerier af huse, garager /carporte, anneks, tilbygninger, udestuer m.v.